Landets Fria Tidning upphör | Landets Fria

Landets Fria Tidning upphör

Det blev nyligen klart att Landets Fria Tidning inte får något presstöd nästa år, på grund av att upplagan är för låg. Eftersom presstödet är en viktig del av ekonomin tvingas vi lägga ner utgivningen vid årsskiftet, och de återstående numren av tidningen det här året kommer endast att ge ut digitalt.

Betyder detta det definitiva slutet för Landets Fria – eller början på något nytt? Går det att hitta nya former för att fortsätta att lyfta omställnings- och landsbygdsfrågor – tillsammans med er? Om du som läser känner att du kan bidra med idéer, tid, pengar, kunskap eller något annat, stort som smått – hör av dig till oss på red@landetsfria.se!

Landets Fria är inte den enda tidningen som läggs ner. Av Fria-titlarna är det endast Fria Tidningen som fortsätter. Om du idag prenumererar på Göteborgs Fria, Stockholms Fria, Landets Fria eller Sesam omvandlas din prenumeration vid årsskiftet till en prenumeration på Fria Tidningen, som kommer varje onsdag och fredag.

Om du hellre vill ha pengar tillbaka – eller om du vill byta till en ETC-tidning istället för Fria Tidningen – ska du skicka in det här formuläret.

Har du några frågor? Kontakta kundtjänst.

© 2019 Landets Fria