Slutet eller början på något nytt? | Landets Fria

Slutet eller början på något nytt?

Landets Fria läggs ner vid årsskiftet. Vill du hjälpa oss att hitta nya former för att bevaka omställning och landsbygd?

Under flera år har vi tillsammans med er läsare och engagerade omställare runt om i landet berättat om hur lokala initiativ och engagemang kan leda till en mer hållbar värld. Vi har granskat politik och makthavare utifrån ett landsbygdsperspektiv, där de flesta medier fokuserar på städerna. I dag kom det sista numret av papperstidningen. Merparten av Frias och ETC:s tidningar läggs ner vid årsskiftet – inklusive Landets Fria Tidning. De allra sista numren kommer ut digitalt.

De tidningar som blir kvar är Fria Tidningen, Dagens ETC, ETC och ETC Göteborg.
Mer information finns här: https://www.etc.se/inrikes/det-blir-nya-avslojanden-fran-vara-duktiga-jo...
Vår kundtjänst hjälper gärna till med alla praktiska frågor kring din prenumeration. Mejla på kundtjanst@etc.se eller ring på 08-41035900.

I skrivande stund vet vi inte mycket mer. Betyder detta det definitiva slutet för Landets Fria – eller början på något nytt? Går det att hitta nya former för att fortsätta att lyfta omställnings- och landsbygdsfrågor – tillsammans med er?
Om du som läser känner att du kan bidra med idéer, tid, pengar, kunskap eller något annat, stort som smått – hör av dig!

Vi tror att Landets Fria behövs och är beredda att göra vad vi kan för att hitta en lösning. Vi hoppas att ni vill göra det med oss!

Rekommenderade artiklar

Konflikter bromsar klimatarbetet i Afrika

Den afrikanska kontinenten har stora behov av gröna investeringar som kan minska utsläppen och motverka klimatförändringarnas effekter. Men instabilitet, väpnade konflikter och byråkrati förhindrar investeringarna i många länder. 

© 2018 Landets Fria